Ouluhallin alakerran kahvila on avoinna jo messujen rakentamispäivinä.

Maanantaina 20.5. klo 9-17
Tiistaina 21.5 klo 9-19
Keskiviikkona 22.5 klo 8-17
Torstaina 23.5.klo 8-18
Perjantaina 24.5.klo 9-15

Messupäivinä on ravintoloita myös messuhallissa ja Ouluhallin toisessa kerroksessa. Ravintoloissa on tarjolla lounasta, kahvia, pullaa, virvokkeita, olutta, alkoholijuomia ja pieniä suolaisia leipiä.

Lipukkeet Voitte varata lipukkeita ennakkoon sähköisellä lomakkeella tai sähköpostistamme info@nallikarioy.fi 8.5.2024 mennessä. Pyydettäessä postitamme lipukkeet teille etukäteen. Lippujen lähettämisestä perimme 5€ posti- ja käsittelykuluja. Lipukkeita on saatavana myös rakentamis- ja messupäivinä alakerran kahvilasta. Laskutamme vain käytetyistä lipukkeista.

Laskutus Pyydämme teitä laittamaan sähköiselle lomakkeelle täydelliset laskutustiedot. Mikäli antamanne laskutustiedot ovat puutteelliset tai virheelliset perimme uuden laskun lähettämisestä 5€. Käytetyt lipukkeet lähetämme antamaanne osoitteeseen, vain erikseen pyydettäessä. Lipukkeiden lähettämisestä perimme 5€ käsittelymaksun. Laskutuslisä on 5€/lasku ja alle 40€ laskuista perimme lisäksi 5€ pientoimituslisän. Huomautukset tulee tehdä 7vrk kuluessa. Laskutamme kaikista osastolle tuoduista tuotteista.

Mikäli lomakkeelta ei löytynyt mieleisiä tarjoiluvaihtoehtoja tai on muuta kysyttävää, voitte olla meihin suoraan yhteydessä sähköpostilla info@nallikarioy.fi tai puhelimella 0400-687366

Toimitamme tilattuja juomia ja kuivia tuotteita osastoille jo tiistaina 21.5. iltapäivällä, jos olette silloin osastollanne. Tapahtuman aikana lisätilaukset numeroon 0400-687366, 044-4939797

Anniskeluoikeus: Nallikari Oy:llä on anniskeluoikeus koko Ouluhallissa, joten kaikkien omien alkoholijuomien tuominen tai nauttiminen Ouluhallissa on kielletty alkoholilain 85 § mukaan ja on rangaistava teko. Järjestyksenvalvojat takavarikoivat messuosastoilta löytyvät omat juomat tapahtuman ajaksi.

Siirry messutilauksiin tästä linkistä